ortooxacell.ro

Grija pentru pacienți este prioritatea noastră

Tratamentul injectabil al artrozei cu plasmă bogată în trombocite

În zilele noastre, terapiile PRP reprezintă a descoperire majoră în tratamentul multor afecțiuni medicale. Principiul de bază al PRP-urilor este de a furniza un grup mare de proteine de semnalizare precum factorii de creștere și alte citokine, care aplicate local, conduc la mecanisme de regenerare tisulară. 
 

citește mai multe

Gonartroză: PLASMĂ BOGATĂ ÎN TROMBOCITE VERSUS ACID HIALURONIC**

Obiectivele tratamentului artrozei sunt diminuarea durerii, creșterea funcției și a mobilității, prevenirea sau corectarea diformității și încetinirea progresiei bolii. Există numeroase tratamente conservatoare pentru artroza care au eficacitate pe termen scurt cu avantaje și dezavantaje.

citește mai multe

Consens ESSKA

Consensul ESSKA (EUROPEAN SOCIETY FOR SPORTS TRAUMATOLOGY KNEE SURGERY AND ARTROSCOPY) asupra tratamentelor injectabile intraarticulare în gonartroză

Congres ISLA

Suntem printre norocoșii participanți la Congresul ISLA septembrie 2022 Germania unde am aflat ultimele noutăți legate de avantajele folosirii laserelor de undă scurtă în diferite patologii.

Media

 

În Târgoviște la Clinica Orto Oxacell pe lângă pacienții din România sunt și pacienți veniți din: Franța, Italia, Spania, Germania, Austria, Marea Britanie, Irlanda, Statele Unite, Canada.

Atât pacienții români, cât și cei străini vin la Târgoviște, un oraș de provincie din România pentru a beneficia de terapii revoluționare, inovative.

În această Clinică medicală se efectuează tratamente pentru afecțiunile osteo-articulare cu terapii celulare și laseri de joasă frecvență.

Aceste terapii sunt non-invazive, fără bisturiu și fără durere.

Specialiștii Clinicii tratează cu succes afecțiunile coloanei vertebrale, ale genunchilor și ale bazinului, afecțiuni ce beneficiază rezultate reale, indiferent de gradul lor de degenerescență, de vechimea bolii, de vârsta pacientului sau de bolile asociate.

Aceste terapii nu se efectuează într-o singură ședință, ci sunt necesare o serie de minimum 10 ședințe sau chiar mai multe în funcție de evoluția fiecărui pacient la acest gen de tratament.

Ședințele se fac la un interval de 10-14 zile una față de cealaltă.

O ședință durează circa 80-90 de minute, fără nici un risc.

Toate ședințele de tratament sunt proceduri (majoritar) injectabile.

În cursul fiecărei ședințe se administrază aproximativ 20-25 de injecții.

La începutul ședințelor de tratament, se recoltează 60 ml sânge pentru fiecare zonă vizată de tratament din care se obțin prin prelucrare: cytokinele plasmatice și celulele stem, care vor fi folosite apoi prin injectare la repararea țesutului bolnav: os, cartilaj, tendoane și ligamente.

Imediat după recoltarea sângelui de la pacient, se continuă cu activarea locală cu laser roșu.

Urmează apoi injectarea în zona vizată de tratament a primei soluții terapeutice: așa-numitele substanțe sclerozante, apoi plasma îmbogățită cu factorii de creștere trombocitari și cytokine. După etapa injectării urmează un tratament antialgic și antiinflamator cu laser albastru.

Un asemenea tratament redă mobilitatea pacientului, durerea va scădea și calitatea vieții pacientului crește semnificativ.

Afecțiunile tratate cu mare succes la Clinica medicală Orto Oxacell sunt:

hernia de disc lombară

gonartroza

spondiloza cervicală

coxartroza

Acest gen de terapii nu are reacții secundare, alergene, cancerigene sau contraindicații.

De asemenea, nu implică schimbarea regimului de viață al pacientului: acesta nu trebuie să aibă un anumit regim alimentar și nu trebuie să se rețină de la activitățile curente sociale și/sau profesionale.

la CLINICA Orto oxacell pacienții scapă de durere.

CONTACT

Pentru orice informații despre terapiile specifice Clinicii noastre și/sau pentru programări, personalul nostru de specialitate, vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00 la următoarele date de contact:

Personal la:
Clinica Orto Oxacell 
str. Doctor Marinoiu 15B, cod poștal 130037 
Târgoviște, Județul Dâmbovița – România 

Online la email: office@ortooxacell.ro

sau la:

Telefon: 
0723 267 322
0769 606 620
0723 215 111

În ultimii ani a crescut considerabil numărul celor care suferă de boli de oase sau articulații, iar alarmant este faptul că din ce în ce mai mulți tineri se confruntă cu dureri provocate de acest tip de probleme. Încă de la vârste fragede, mii de români sunt practic nevoiți să apeleze regulat la medicamente deloc ușor de suportat de organism pentru a le ameliora suferința.

Din fericire, astăzi există și în România o clinică unde se aplică un tratament revoluționar inventat de reputatul medic Radu Mircea Stănescu, cel care a fost premiat și apreciat în întreaga lume pentru metoda inediată pe care a creat-o în urmă a mii de ore de studiu.

Din păcate, doctorul care a dat o nouă șansă la viață pentru mii de români a trecut în neființă în urmă cu câteva luni, dar soția lui, Georgeta Stănescu a rămas la clinica pe care el a fondat-o, CLINICA ORTO OXACELL (fosta Q.OXANIQUE)  din Târgoviște, unde duce mai departe moștenirea lui.

Medicul Radu Mircea Stănescu și-a dorit foarte mult să împartă descoperirea lui cu toți cei suferinzi și să le amelioreze durerea. Chiar dacă dacă el nu mai este printre noi, tratamentele lui, extrem de apreciate și peste hotare au rămas și se aplică și astăzi de cei pe care i-a învățat tot ce el a inventat după o muncă asiduă.

Metoda revoluționară care vindecă și ameliorează durerile

„Și nu putem vorbi de o reacție mai bună pe o anumită boală sau tip de articulație; toate răspund foarte bine, cu rate de succes la care medicină clasică – inclusiv chirurgia sau protezarea, nici măcar nu visează: peste 82% … cu alte cuvinte, 8 din 10 pacienți se vindecă în totalitate. Și nimeni nu vine aici cu o simplă artroză; totul e complet distrus, noi fiind – vorba unuia dintre ei, “ultima mea șansă înainte de scaunul cu roțile”.

Lucrând cu celule lăsate de Dumnezeu să “repare” tot ce găsesc bolnav ori debilizat biologic în corpul nostru, normal, nu ar cam trebui să ne punem întrebarea dacă vom avea succes cu un asemenea tratament, ptr. că răspunsul este unul singur: … da, suntem (destul) de siguri că vom reuși să obținem un rezultat bun pe orice boală osteo-artrozică, indiferent de gradul ei de degenerescență, de vechimea bolii, de vârstă pacientului sau de bolile asociate”, explica reputatul medic într-un interviu mai vechi pentru VoxBiz.

Așadar terapiile create de el se adresează mai multor afecțiuni cum ar fi:

  • bolilor degenerative osteo-articulare:
  • herniile de disc și/sau protruziile discale
  • gonartrozele și rupturile de tendon sau de ligament 
  • coxartrozele și alte afecțiuni ale bazinului 
  • spondilozele cervicale
  • durerile de spate sau de bazin, lombosciatica

CONTACT

Pentru orice informații despre terapiile specifice Clinicii noastre și/sau pentru programări, personalul nostru de specialitate, vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00 la următoarele date de contact:

Personal la:
Clinica Orto Oxacell 
str. Doctor Marinoiu 15B, cod poștal 130037 
Târgoviște, Județul Dâmbovița – România 

Online la email: office@ortooxacell.ro

sau la:

Telefon: 
0723 267 322
0769 606 620
0723 215 111