ortooxacell.ro

Grija pentru pacienți este prioritatea noastră

Seleniul este unul dintre cele șapte minerale esențiale de care organismul uman are nevoie pentru a se menține sănătos și pentru a funcționa la capacitatea optimă.

 

Beneficiile seleniului includ:

 • Susținerea sistemului imunitar

  Se realizează prin efectul de prevenire împotriva infecțiilor bacteriene și virale. 

 

 • Ajută la transformarea alimentelor în energie

  Concentrația de seleniu este mai mare în glanda tiroidă decât în ​​orice alt organ din organism. Un beneficiu al seleniului este funcția sa importantă în sinteza și metabolismul hormonilor tiroidieni (procesul de transformare a alimentelor în energie). Obținerea de energie în mod natural din alimente este un proces esențial de care au nevoie toate celulele corpului. Suplimentele energetice vă pot ajuta să vă alimentați corpul și să reduceți oboseala.

 

 • Menținerea părului și a unghiilor normale

  Acest lucru se datorează faptului că acest nutrient sprijină reglarea iodului, de care tiroida are nevoie. Tiroida este cea care este responsabilă pentru creșterea părului și a unghiilor. Susținerea frumuseții tale din interior începe cu vitaminele pentru păr, piele și unghii.

 

 • Protejează celulele de stresul oxidativ

  Un alt beneficiu al seleniului este rolul său de antioxidant. Ajutând la reducerea numărului de radicali liberi prin neutralizarea acestora. Îndepărtarea acestor radicali liberi în exces ajută la protejarea celulelor de deteriorare. Acesta este, de asemenea, un beneficiu al zincului , care poate fi luat pentru a contribui la acest proces esențial de sănătate.

 

 • Reduceți riscul de deficiență de seleniu

  Beneficiile seleniului sunt vitale pentru organism și, prin urmare, un aport scăzut poate provoca deficiență . Acest lucru duce la efecte secundare care vă pot afecta sănătatea. Asigurarea nivelurilor adecvate de minerale vă poate reduce riscul de acest lucru și vă poate ajuta să experimentați beneficiile seleniului.

 

 • Reducerea inflamației

  Selenoproteinele ajută la prevenirea modificării oxidative a lipidelor, reducând inflamația și împiedicând agregarea trombocitelor. Se sugerează că suplimentele cu seleniu ar putea reduce riscul de boli cardiovasculare sau decese asociate cu bolile cardiovasculare.

 

Contact

Pentru orice informații despre terapiile specifice clinicii noastre și/sau pentru programări, personalul nostru de specialitate vă stă la dispoziție, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, la următoarele date de contact:

Personal la:

Clinica Orto Oxacell
str. Doctor Marinoiu 15B, cod poștal 130037
Târgoviște, Județul Dâmbovița – România

 • Online la email: office@ortooxacell.ro
  sau la:
 • Telefon:
  0723 267 322
  0769 606 620
  0723 215 111