ortooxacell.ro

Grija pentru pacienți este prioritatea noastră

Terapia cu perfuzie cu glutation IV vine cu un pachet puternic de beneficii atât pentru piele, cât și pentru organism. Odată ce îl vei primi și vei vedea cum te simți, vei înțelege de ce se numește Molecula Maestru.

Beneficii

 • Previne bolile cronice

Aproape fiecare persoană cu o boală cronică – cum ar fi boala Parkinson, bolile de inimă, sindromul de oboseală cronică, artrita și cancerul – are o caracteristică similară: are un conținut scăzut de glutation. Când am introdus prea multe toxine în corpul nostru sau suntem copleșiți de stresul oxidativ, ne îmbolnăvim. Glutationul își folosește puterile antioxidante pentru a elimina acele toxine și stresul, ceea ce duce la prevenirea bolilor cronice.

 • Controlează inflamația

Radicalii liberi iubesc să se adune în corpul tău, provocând inflamații și daune în orice loc de întâlnire pe care îl aleg. Dar când ai suficient glutation în organism, antioxidantul provoacă radicalii liberi, ceea ce înseamnă că poți să-ți iei rămas bun de la inflamație, deoarece acele molecule care dăunează celulelor care o provoacă tocmai au fost eliminate.

 • Detoxifică ficatul

Glutationul se găsește cel mai frecvent în ficatul nostru, unde are loc principala depozitare a substanţelor toxice neutralizate. Asta înseamnă că detoxifică ficatul, ceea ce ajută la prevenirea afecțiunilor precum boala ficatului gras.

 • Încetinește procesul de îmbătrânire

Glutationul petrece mult timp reparând celulele deteriorate, în special pe cele care stimulează procesul de îmbătrânire. Îndepărtând radicalii liberi din corpul nostru, părul și unghiile devin mai puternice, pielea este mai fermă și mai strălucitoare, iar niveluri de energie sunt mai ridicate. De asemenea, glutationul stimulează creșterea mitocondrială, creând celule mai tinere și mai benefice pentru a le înlocui pe cele îmbătrânite.

 • Îmbunătățește capacitatea atletică

Dacă doriți să vă atingeți capacitatea atletică maximă, glutationul este unul dintre cele mai bune suplimente. Nu numai că reduce incidentele de leziuni musculare, dar vă sporește forța și rezistența. Ajută corpul să producă mai mulți mușchi decât grăsime și reduce timpii de recuperare.

 

 

Contact

Pentru orice informații despre terapiile specifice clinicii noastre și/sau pentru programări, personalul nostru de specialitate vă stă la dispoziție, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, la următoarele date de contact:

Personal la:

Clinica Orto Oxacell
str. Doctor Marinoiu 15B, cod poștal 130037
Târgoviște, Județul Dâmbovița – România

 • Online la email: office@ortooxacell.ro
  sau la:
 • Telefon:
  0723 267 322
  0769 606 620
  0723 215 111