ortooxacell.ro

Grija pentru pacienți este prioritatea noastră

 • B1 (tiamina): Sprijină transportul energiei celulare
 • B6 (piridoxină): Susține producția de hemoglobină
 • B12 (cobalamina): Ajută la menținerea sistemului nervos central.

Un tratament intravenos cu complex de vitamina B vă poate ajuta să vă restabiliți nivelul de nutrienți din organism și să vă îmbunătățiți sănătatea generală.

Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care se confruntă cu anumite boli, se luptă cu stresul sau anxietatea.

 

Beneficiile injecțiilor cu complex de vitamina B

Îmbunătățirea stării de spirit și a sănătății mintale:

Vitaminele B joacă un rol vital în menținerea sintezei neurotransmițătorilor, promovând o dispoziție echilibrată, reducând stresul și susținând funcționarea optimă a creierului.

Păr, piele și unghii sănătoase:

Vitaminele B sunt esențiale pentru menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor, promovând creșterea, forța și aspectul general al acestora.

Sănătatea cardiovasculară:

Anumite vitamine B, cum ar fi B6 și B12, ajută la reglarea nivelului de homocisteină, reducând riscul cardiovascular, cum ar fi bolile de inimă și accidentul vascular cerebral.

Funcția creierului îmbunătățită:

Vitaminele B sunt esențiale pentru sănătatea cognitivă, susținând memoria, concentrarea și funcționarea generală a creierului.

Suport metabolic:

Injecțiile complexe de vitamina B pot ajuta la reglarea metabolismului, ajutând la gestionarea greutății și promovând utilizarea eficientă a nutrienților.

Absorbție crescută de nutrienți:

Vitaminele B joacă un rol în absorbția altor nutrienți esențiali, maximizând biodisponibilitatea acestora în beneficiul organismului dumneavoastră. Încurajează creșterea celulelor noi și a celulelor sanguine.

Funcția imunitară îmbunătățită:

Vitaminele B ajută la susținerea sistemului imunitar, sporind capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor și bolilor.

Reduce simptomele depresiei și anxietății:

Nivelurile adecvate de vitamine B au fost asociate cu îmbunătățirea sănătății mintale și cu un risc redus de simptome de depresie și anxietate.

Suport pentru funcția sistemului nervos:

Vitaminele B sunt esentiale pentru menținerea unui sistem nervos sănătos, susținând funcția nervoasă și protejând împotriva neuropatiei și a altor tulburări ale sistemului nervos.

 

 

Contact

Pentru orice informații despre terapiile specifice clinicii noastre și/sau pentru programări, personalul nostru de specialitate vă stă la dispoziție, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, la următoarele date de contact:

Personal la:

Clinica Orto Oxacell
str. Doctor Marinoiu 15B, cod poștal 130037
Târgoviște, Județul Dâmbovița – România

 • Online la email: office@ortooxacell.ro
  sau la:
 • Telefon:
  0723 267 322
  0769 606 620
  0723 215 111