ortooxacell.ro

Grija pentru pacienți este prioritatea noastră

Activitatea medicală specifică a Clinicii Orto Oxacell, din Târgoviște, respectiv: scheme de tratament individualizate, număr de ședințe, periodicitatea ședințelor etc, întregul concept medical are la bază activitatea prodigioasă a Dr. RADU STĂNESCU bazată pe o muncă asiduă de cercetare, de îmbinare inovativă de concepte și de soluții medicale promovate inițial prin Clinica Q. Oxanique.

Tripticul de aur „cercetare-inovație-dezvoltare” este conceptul care a stat la baza întregii activități profesionale a Dr. Radu Stănescu, medic-șef al Clinicii Q. Oxanique.

Acesta a dorit permanent să asigure, nu doar confortul pacientului, nu doar alinarea și/sau vindecarea suferinței, ci siguranța că omul își poate trata problemele osteo-articulare și cu alte proceduri medicale, ne-chirurgicale, non-invazive, performante, spre folosul exclusiv al omului care trece pragul acestei clinici.

În timp, prin rebrand-uire, Q. Oxanique a devenit Orto Oxacell, singura clinică din țară în care se folosesc cu deosebit succes pachetele și metodele terapeutice ale Dr. Radu Stănescu: terapii celulare și laseri de joasă frecvență pentru afecțiunile osteo-articulare.

 

Cum ne-am definit identitatea?

După o perioadă lungă de căutari, am reușit, în sfârșit, să ne conturăm identitatea: terapii medicale în formule avangardiste, multe dintre ele noutăți absolute pe plan mondial, incluse într-o paletă de servicii de înaltă clasă: echipamente high-tech de ultimă oră, o excelentă expertiză în domeniu obținută în urma numeroșilor ani de studii și a colaborării cu unii dintre cei mai mari profesori ai momentului, supraveghere medicală profesională pe tot parcursul tratamentului, cât și o atmosferă caldă, chiar familială.

Toate acestea se doresc a contura imaginea unică a Clinicii Orto Oxacell, singura clinică de terapii celulare și laseri de joasă frecvență pentru afecțiunile osteo-articulare, locul pentru un act medical fără compromisuri, un mediu în care fiecare detaliu este menit să te ajute să îți (re)descoperi sănătatea.

În siguranță!

dr. Radu-Mircea Stănescu

medic-șef Orto Oxacell

Ca urmare a specializării în terapiile cu laserii reci și tehnicile oxidative avansate, Dr. Radu Stănescu a fost membru cu drepturi depline în cadrul unor organisme naționale și internaționale de mare prestigiu:

  • World Academy of Laser Applications, 28 January 2017, Riyadh, Saudi Arabia Options;

  • International Academy for Laser Medicine and Surgery, 26 September 2016, Florence, Italy Options;

  • American Society for Laser Medicine & Surgery, Inc. 3 September 2016, Wausau, Wisconsin Options;

  • European Medical Laser Association, 5 April 2016, Geneva, Switzerland Options;

  • Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă, 18 September 2015, Bucharest, România

Dr. Radu Stănescu a performat în tratamentul artrozelor și al herniilor într-o manieră invazivă, fără bisturiu, fără protezare, fără durere, fără internare sau risc terapeutic, cu o rată foarte ridicată de succes, confirmată de cei aproape 14.000 de pacienți tratați în clinica al cărei medic-șef a activat.

Trebuie precizat că, pe lângă pacienții din România, un număr important de pacienți deveniți deja “de-ai casei” vin din: Franța, Italia, Spania, Germania, Austria, Marea Britanie, Irlanda, Statele Unite, Canada. Ei vin în Târgoviște, un oraș de provincie din România, pentru a beneficia de terapii revoluționare, inovative.

Dr. Radu Stănescu a avut marea șansă de a lucra direct cu două repere ale medicinei mondiale actuale:

1. prof. Michael Weber (Germania) – Președintele Societății Internaționale de Laseri Medicali (ISLA), membru în Bordul Director al European Society for Laser Therapy

2. prof. Chadwick Prodromos (Statele Unite) – Chirurgul-Șef al Statelor Unite, Șeful Serviciilor Publice Medicale Americane, membru în Bordul Director al American Academy of Regenerative Medicine.